torsdag den 1. juli 2010

Hvad er et par tusinde kroner mellem venner?

Åbenbart et stykke metal der sidder i forbindelse mellem koblingsarm og kobling!

Kefir tog fuglen på mig. Lad det bare være sagt. Jeg var lidt presset da jeg holdt i tidligere omtalte kryds med en defekt pølsekaret.

Jeg HAVDE snakket med min gamle Citroën mand, Brian fra Falster, og aftalt af få kigget på det i mandags, han HAVDE givet mig en pris (7-6000 (fy for pokker!)) Men, men men...


Mandag formiddag lød bilen bare mere og mere kriminel, når man stampede koblingen ind. Den lugtede fungy i kabinen og gearstangen var stram som en svigermor når man er 15! DERFOR udsatte vi roadtrip til Falster! Vi hentede bare nøglen til kolonihaven i Brønshøj, for at skåne det stakkels automobil mest muligt.

Så var det jo vi som omtalt til sidst gik baglæns og så gik i stå. FUCK PIS LORT!!!!

Nå, men vi VAR jo tæt på kolonihaven og der LÅ jo et værksted lige ved siden af, og han VILLE jo give mig en god pris! Så med armen på ryggen måtte jeg jo acceptere hans foreslåede 7500,- Der tænkte jeg allerede at jeg var bagud i forhold til Brian på Falsters pris, men så sparede vi jo benzin og konverterede en dag i bil til en dag på cykel i København...

Så VAR det Kefir ringede og sagde "koblingsarm, min ven" 800 oveni!Så kiggede vi på 8300,- i stedet for 7500,- OK (med ærgrelse, sorg, fortvivlese og bitterhed drysset udover med rund hånd).

Så var det Kefir ringede i dag og sagde at han var færdig med bilen. Da jeg kom op til ham med 8500,- i lommen (som CPB havde været så elskværdig at hæve til mig på en cykeltur til Herlev (og det er en helt helt anden historie)), så viste han mig stumper. Den 'kneppede' kobling (som hvis ret skal være ret også så noget grum ud), den knækkede koblingsarm (som jeg også ville have svært ved at forestille mig komme tilbage fra de døde uanset forbrug af gaffatape, loddekolbe eller sejlgarn), så VAR der lige denne hersens pladeagtige dims, som han også havde været nødt til at skifte, som jeg skulle få for 500,-?

Den lignede noget han havde fundet her:


8800,-!?!? Koblingen havde jeg googlet et billede af hjemmefra, så den ER god nok, han HAR jo nok skiftet de stumper, men fra 7500 til 8800 er der altså et stykke vej i min verden, så selvom han sikkert har gjort sit bedste, og gjort det godt, så er det ikke en ven jeg håber jeg skal se lige med det samme... det har jeg ikke råd til... eller rettere det har min ven, CPB ikke råd til, for hvad er tusinde kroner mellem venner?

1 kommentar:

  1. Dude jeg beder til at den rep holder evigt!

    Jeg har en super mekaniker på Frederiksberg, hvis du vil have hans nummer? smid en kommentar hos mig hvis det er.

    SvarSlet