søndag den 18. juli 2010

Sex-regler

Jeg snakkede med min mormor her til aften. Hun læser med på min blog. Hun var sød i telefonen, sagde at jeg skriver godt, at hun lod sig underholde, og indimellem hiver min morfar til skærmen, når der er noget hun synes er særligt sjovt. Hun sagde også at hun synes der er noget af det der er lidt 'drengerøvsagtigt'. Det her indlæg er måske et de skal springe over?

Nå, here we go.

Den del af blogland jeg frekventerer, har den seneste tid båret præg af 'forår i luften'. Little miss Phoenix skriver om sit nye liv med nye mænd. Hun skriver om at date igen efter års pause og at reglerne pludselig er nye og uforståelige.

Morfar (ikke min morfar forstås, men Morfars blog uden relevans) laver for tiden nogle brugerundersøgelser om sex, hvor han stiller spørgsmål til læserne om hvad der undrer ham.

Leoparddrengen skrev det her, som et inspireret indlæg af læsning hos Morfar.

Så var det at jeg ville hoppe med på legen, og da den ene del af bevægelsen er læsning og den anden del sex, ledte jeg på internettet efter regler om læsning og sex, for at se om nogen mon havde kloget sig om det? Hvad tror I selv?
Selvfølgelig havde nogen det! Så her kommer "Sengelæsningscirkulæret"

Sengelæsningscirkulæret:

§1:

Læsning er som udgangspunkt altid tilladt i sengen.

§2:

Når ens partner sover tages der visse hensyn: Man har kun sin sengelampe tændt og musik er kun tilladt ved tilladelse fra partneren.

§3:

Ved læsning i forbindelse med seksuelt samkvem skal der tages en række særhensyn.

Stk. 1: Læsning før den seksuelle agt er tilladt, særligt hvis læsestoffet er af seksuelt eller pornografisk karakter.

Stk. 2: Læsning under den seksuelle akt er aldrig tilladt – dog undtaget ved højtlæsning, enden af lydfiler eller af 3. part.

Stk. 3: I forbindelse med læsning efter den seksuelle akt er lavet en selvstændig paragraf. Se nedenfor.

§3:

Efter seksuelt samkvem skal man tage højde for en række af faktorer inden man giver sig i kast med læsningen.

Stk. 1: Herren skal altid have trukket sig ud af kvinden inden bogen findes frem.

Stk. 2: Efter seksuelt samkvem er der en periode hvor nærhed, omsorg og forelskelse er lovpligtig. Periodens længde afhænger af samlejets kvalitet, hvilket som udgangspunkt altid vurderes af kvinden. Herren skal sikre sig at denne periode er gennemgået før læsningen indtræffer. Ellers straffes med surhed, mobsethed og i værste fald ked-af-det-hed.

Stk. 3: I forbindelse med analt samleje er denne ’nærhedsperiode’ forlænget betydeligt. Dette er begrundet i flere forhold. Analt samleje er en betydeligt mere grænseoverskridende agt for kvinden end for herren. Hun viser herren den største tillidserklæring der er hende muligt. Hun underkaster sig herren og er helt i hans vold. Han kan, hvis ikke han har respekt for dette, forvolde hende store smerter og ubehag. Kvinden er i en meget sårbar situation, da den på uheldige dage kan betyde at ekskrementer kommer på både herren og sengetøjet. Dette er en situation enhver kvinde ville skamme sig over.

Når et analt samleje er slut skal kvinden på toilettet og urinere samt rengøre sig. Dette er nødvendigt af flere grunde; bakterier skal skylles væk fra hænder og underliv og urinrøret skal renses for eventuelle colibakterier. Derfor er ’nærhedsperioden’ i denne situation udskudt til efter toiletbesøget.

Derudover er ’nærhedsperioden’ betydeligt mere vigtig ved analt samleje fordi kvinden har brug for bekræftelse og anerkendelse efter denne grænse–overskridende handling. Hun har behov for at føle sig elsket og respekteret.

Hvis ’nærhedsperioden’ af herren forkortes eller hvis han i værste fald allerede har fundet bogen frem når hun vender tilbage fra toilettet kan det få fatale konsekvenser for kvindens selvfølelse; hun føler sig tilsidesat, brugt og ikke respekteret. Hun føler at hun har givet herren en gave i form af denne tillidserklæring som han modtog men ikke værdsatte og ligefrem tog for givet.

Straffen for denne forseelse afhænger af antallet af lovovertrædelser:

 1. forseelse:

Kvinden bliver sorgmodig hvilket kommer til udtryk i mobsethed og surhed. Hun tvivler på sig selv og på herren. Dette går dog over i løbet af en dag eller to. En tillægsstraf kan være at kvinden pådrager sig en blærebetændelse som gør at herren kommer i seksuel karantæne i en kortere eller længere periode.

 1. forseelse:

Kvinden mister lysten til analt samkvem og blokere mentalt for denne akt.

 1. forseelse:

Herren og kvindens generelle seksuelle samkvem vil blive mere sporadisk, da kvinden ikke ønsker denne tilsidesættelse af hende som kvinde. Hvis man vil have, må man også kunne give.

 1. forseelse:

Herren og kvindens seksuelle samkvem er begrænset til herrens fødselsdag, bryllupsdag (hvis han har husket at købe gave til hende) samt juleaften.

 1. forseelse:

Al seksuel samkvem ophører.

_______________________________________________________

I stil med Morfar, vil jeg da gerne høre om mine læsere har interessante betragtninger at tilføje til det? Gælder de regler? Vil I godkende dem? Skal Fælleslisten have dem med på deres partiprogram i listen over ting de har fået nok af og vil lave om?

Det er naturligvis ok at du svarer anonymt...;-D

For at runde det af, er det altså kun nysgerrighed, og ikke fordi jeg er en pevert/læsehest! Undskyld, Mormor for endnu et drengerøvsindlæg.

6 kommentarer:

 1. hahahahaha hvordan kom sengelæsningsregler til at handle om regler for anstændig opførsel efter analt samleje?

  Anyways.. jeg er nødt til at hævde at det ikke altid er nødvendigt med den lovpligtige forelskelsesperioden som hævdes.

  Og så er jeg forresten helt vild med paragraf 3 stykke 1: "Herren skal altid have trukket sig ud af kvinden inden bogen findes frem."

  SvarSlet
 2. Jeg var ved at falde ned af stolen af grin, da jeg læste om straffen: Surhed, mopsethed og i værste fald ked-af-dethed!

  SvarSlet
 3. Jeg er 100% enig. i alt du skriver, jeg har lyst til at kopiere det og bringe det på min blog, så flere ser det.

  Med din tilladelse?

  SvarSlet
 4. @Morfar - Du må hjertens gerne kopiere det hele og bringe det i din debat, men husk at henvise til mig, måske endda tilføje mig i din blogroll, såfremt du læser min blog fast?

  SvarSlet
 5. @DFO morfar han er liiiidt langsom på den der med at få tilføjet blogrollen.. han har ihvertfald læst min i laaang tid uden at jeg har fået en plads endnu;)

  SvarSlet
 6. Tak :)

  Jeg opdaterer hvert halve år, blogrullen altså.

  SvarSlet