torsdag den 15. juli 2010

Spændende pasta

Gæt et hul?


Jeg fik et tilbagefald i forgårs. Jeg turde ikke skrive om det, for jeg var ikke engang selv klar over det da det skete. Det vil sige selvfølgelig vidste jeg det godt. Det var jo mig der gjorde det, og jeg var ikke fuld eller noget, men jeg var i Jem og Fix for at hente stolper og stolpesko til orangeriet, da jeg pludselig fik en trang til at købe kabel.


Jeg elsker kabel. Det er tungt. Det er hårdt. Alligevel er det blødt og bøjeligt. Man skal være klog, stærk og forsigtig for at gøre det rigtigt. Det kræver at man tænker kreativt, men det går uhyggeligt langsomt.


Det hele startede med at vi sad udendørs for to måneder siden, og CPB sagde: "Nu løber min computer tør for strøm. Der tænkte jeg, at hvis der nu var en stikkontakt derude, så kunne man sidder der og blogge. Hmmm...?
Efter et par dage borede jeg et stort hul i ydervæggen og trak et kabel igennem. Der kom en kontakt under halvtaget, men kablet hang bare og slaskede udenfor. Jeg løb dog tør for kabel, så indenfor blev der sat et stik på og en forlængerledning til.


Men nu havde det hængt længe nok. Jeg greb en rulle med kabel, og hørte i baghovedet CPB: "Et projekt ad gangen" og mig selv tænke: "Jamen det er også til at trække strøm til orangeriet". Således narrende mig selv, røg rullen i kurven.


Det ligner spaghetti som det hænger der fra loftet, men bare rolig. Det kommer op og sidde lige så fint. Det tynde kabel der kan anes, er et antennekabel, som jeg har trukket nede i kælderen, så man nu kan høre radio på stereoanlægget i reolen, uden at der ligger alt muligt 'snor' på gulvet og rasler!


Det man kan se, er alt det man ikke kan se! Nemlig indersiden af et skab på den anden side af reolen.


Sådan ser det ud i stuen. Men nu kan man høre radio! Her kommer de færdige billeder af 'pastaen'.

Sørme om ikke jeg oplevede synkroniteten i forgårs!?! Min far kommer på lørdag, for at hjælpe mig med at slutte det udendørs ordentligt til, så kommer der også lys i lampen og strøm til orangeriet. På den måde er det jo en del af projektet...

2 kommentarer:

  1. Hvorfor rillede du ikke ledningerne ind?

    SvarSlet
  2. @Mof - Det er der flere grunde til. Den ene er, at jeg regner med at der skal noget isolering udenpå væggen på et tidspunkt. Den anden er at det sviner. Det tungestvejende argument er dog nok dovenskab;-D

    SvarSlet