onsdag den 6. oktober 2010

En uhyggelig vision

Det borgerlige rædselskabinet. Maskefald! Det er dem der styrer vores land?!?!
Er det bare mig der finder det direkte usmageligt, at man ripper musikken fra en klassisk nødhjælpssang, der handler om at hjælpe mennesker i nød, når den borgerlige regering i ti år har skåret i nødhjælp, integrationspakker, asyl, ophold, socialhjælp for at financiere skattelettelser til de rige?
Tror de at de bliver mere folkelige?
Gode mennesker (Læs Leo og Tossede, tossede M) har gjort opmærksom på at underholdningsværdien ved de konservative ikke er reduceret til en enlig svale. Se f.eks. dette klip hvis du tør... (PS. Forbudt for dig Mormor, da du lige har fået opereret en tå)
Ja det gør ondt, ikk?

Hans timing er så meget off, at man kan blive i tvivl om om han selv
a) tror det er morsomt?
b) kan skelne når han kommer til pointen?
c) er på stoffer?
d) lige er kommet hjem fra charterferie med Lene E og Morten Messerschmidt?
e) alle ovenstående kombineret?

Kan du stave til uskarp? R-U-N-E K-R-I-S-T-E-N-S-E-N

At han samtidig har en accent eller betoning der minder om en kloning mellem Bendt Bendtsen og en amerikansk sydstatshillbilly gør det unægteligt noget svært at vide om man skal grine eller græde. Men han leder tankerne hen på international politik.
Ikke pga. sit politikerformat i statsmandsklasse, men fordi de i Brasilien netop har man valgt en klovn til parlamentet. Han fik mere end 3 millioner personlige stemmer. Han gik til valg under sloganet: "Det kan ikke blive værre!".
Der vil jeg så sige: Det kan godt være at vores skoler ligger under Urundi-Urundi-Hulla-Hulla-Bobba-Provinsen i internationale kvalitetsmålinger, men mht. folkevalgte politikere, kan vi åbenbart godt overgå f.eks. Brasilien i talentløse performances?
Der er Danmark faktisk klart i top...

For at det hele ikke bliver for talentløst, så er her den originale sang, med det originale budskab: del, hjælp og opfør dig ordentligt.

6 kommentarer:

 1. Ja, det er sandelig smukt. Men der foregik meget muntert på det landsråd - jeg blev også gjort bekendt med et andet indslag, som tangerer...

  SvarSlet
 2. Om jeg fatter, hvad de har tænkt på. Det er jo endnu mere umuligt at tage de fjolser alvorligt nu.

  Eneste lyspunkt må være, at den bliver svær at lave en parodi på...

  SvarSlet
 3. @Leo - Jeps, så den godt på M's facebook, og nu er den tilføjet

  @Chopmo - Jeg tror jeg har gennemskuet dem, men det har jeg skrevet et indlæg om i dag.

  SvarSlet
 4. I forhold til de opdatering og mht folkevalgte politikere - Rune Kristensen er faktisk ikke valgt til noget endnu, han er kandidat i Guldborgsund, men altså ikke MF.

  SvarSlet
 5. @Leo - Puha! Lettet kan man ånde op... Men hvis ikke vi vågner op, så ender han der vel...?

  SvarSlet
 6. Tjah - tror ikke lige i øjeblikket der er den store fare for nye konservative mandater i tinget. Spørgsmålket er vel mest, hvor mange de får lov at beholde.

  SvarSlet