torsdag den 21. oktober 2010

Tjek lige det her

Kender I de der boligreportager hvor der vises før- og efter-billeder? Jeg vil nærmest beskrive mine seneste som forkert- og rigtigt-billeder. Men døm selv?


Under entrekarnappen til huset er der en gammel kælderindgang. Der er en trappe ned fra fortorvet, og så en fin gammel dør. Men Puk, som var så flink at sponsorere en masse vinduer og dør til orangeriet, havde sørme også en kælderdør, som lige præcis passer i hullet ud mod gaden.


Hvilket åbnede op for muligheden for et viktualierum/walk-in køleskab.


Nu har jeg sat hylder i begge sider, lagt lys ind og skiftet låsecylinderne. Nu går man direkte fra kælderen ud i øl-kælderen. Og her til aften kunne jeg også sætte bageplader med brød der skal langtidshæve 'ud' i kulden.


Hvad synes du om min øl-kælder?

12 kommentarer:

 1. Jeg synes den er pizzeflot!!! Men hvor skal saunaen være?

  SvarSlet
 2. @M - Den skal være bag orangeriet, naturligvis;-D Jeg skal nok hente ovnen snart... hehe... men er ude i noget delebilskabale!

  SvarSlet
 3. Jamen altså hvor en fin dør!
  Godt den kan bruges igen.

  Og et herligt rum - det er SÅ lækkert med kælderkolde colaer og øller :)

  SvarSlet
 4. @Puk - Ja fint skal det være... Sjovt at begge mine 'lagerforvaltere' skulle kommentere på dette indlæg. Du skal nok få en melding om vinduerne snart...

  SvarSlet
 5. Så uhm hvornår er der housewarming ??

  SvarSlet
 6. @Morf - Du har da ret, en housewarming skulle der egentlig til, men nu er vejrguderne efterhånden i det fjendtlige hjørne, men i foråret skal den da have en gang pedal! Er du med?

  SvarSlet
 7. @DFO:
  Helt i orden med vinduer, de står nede i garagen og hygger sig.

  Tror du selv du får lokket Morfar ud af anonymiteten?

  SvarSlet
 8. @Puk - Mht. Morfars anonymitet, så mener jeg at han engang har antydet at han var til et blogtræf, men correct me if i'm wrong?

  SvarSlet
 9. Så mangler der bare en luge ud til gaden, så kan du vel supplere, din overdådige degne hyre, med lidt øl salg. Når du så har samlet penge sammen, kan du køber lidt special øl i flasker og noget flot hyldepapir.
  Skål

  Jowdeet ._.

  SvarSlet
 10. @Claus - God idé, men jeg bor i et kvarter, hvor en luge ville blive betragtet som både en indgang og en udgang, specielt når ungdomsskolen fester. Specialøl i flotte flasker...? God idé, den kommer på ønskesedlen, men jeg tror hylderne skal males, der er nok for fugtigt til papir... JowDeet

  SvarSlet
 11. Ih...det er bare super flot. Elsker før efter billeder. Jeg har også lagt et par stykker ud på min blog af mit nye køkken.

  SvarSlet