søndag den 10. oktober 2010

Fram klamt til regulært


Al den snak om ny regering, lumske bagtanker og stuerenhed, har fået mig til at se på toilettet med nye øjne. Som et sted at komme af med sit lort!

Men så er det lige jeg kigger på mit eget lokum. Med nye øjne, og faktisk er det mere end klamt. Altså forstå mig ret, der bliver da gjort rent og luftet ud, men det står faktisk som dengang jeg købte huset for 2 1/2 år siden, og som meget andet vænner man sig til elendigheden.

Farven på væggene er noget man bedst kan karakterisere som æggeskal, værst som skidengul. Vinylen er også i den uringulenuance, og grumset der hvor den tidligere beboer sikkert har haft en hundekurv da dræberhunden var hvalp? Vil slet ikke tænke over hvorfor det er så medtaget lige der!! Møblementet er i noget klamt valnøddelaminat, med en vask i noget der skulle give indtryk af sort terrazzo?
Men det værste er lokumsbrættet, som er af massivt træ, i en mørk nuance, men som har 'tabt' 3 ud af 4 af de dersens støddæmpere, som skulle holde brædtet fri af porcelænen. Uden at skulle gå i intime detaljer med min datters fysiologi kan jeg bare konstatere at hun formår at strinte under brædtet foran?!? Da der er hermetisk kontakt mellem brædt og kumme resulterer det i at der altid er meget mørkegule aflejringer på kummen der, og at al lakken er skrællet af brædt foran på undersiden. ADDRADRDADR!!!

Derfor: I efterårsferien maler jeg badeværelset. Der skal være hvidt, men for at stuerenheden kan finde sit indpas, er jeg også nødt til at have et nyt brædt at sidde på, udfra devisen "nye koste fejer bedst", må det jo gælde at nye lokummer skider bedst? Så derfor har jeg set mig varm på dette her. Det er med noget smart de kalder soft close, som betyder at brædt og låg ikke kan knaldes mod fajancen, men stille og roligt glider på plads.

Kan man få det stort nok til at skylle undervisningsministeren, udenrigsministeren, statsministeren og natochefen ud?

1 kommentar: