fredag den 22. oktober 2010

Orv ja, det havde jeg nær glemt...

Kender I det, de der perioder, hvor det ene uheld følger det andet? En slags negativ synkronitet? Altså jeg tror faktisk ikke det er fordi man enten er heldig eller uheldig. Jeg tror primært det er et spørgsmål om perspektiv, verbalisering og tilrettelæggelse.


For tiden har jeg haft opgør med banken, kommunen, SKAT og forleden kom jeg ud til det her!


Jeg orker ikke i detaljer at redegøre for de forskellige stridspunkter, men jeg kan opsummere det til, at de nævnte myndigheder nu alle står noteret på samme side i min bog som Tina N, og så ved vi jo godt hvad klokken er slået, ikk?


Men mht. perspektiv, så kunne jeg vælge at blive pissed over det flade dæk, men jeg kunne også vælge at glæde mig over det her produkt, som t.hansen har til en 99'er. Lappeskum, som man sprøjter i det tomme dæk, efter at have fjerne evt. årsag til utæthed. Når dækket er fyldt skal man køre 10 km, med max 60 km/t. En halv time senere så dækket således ud, og jeg havde endda nået at snakke med både min far, min mor og min mormor i biltelefonen.


Det var i samtalen med min mormor at snakken om verbalisering kom op og vende, da hun proklamerede at ønskerne på min blog ikke lå indenfor folkepensionens muligheder. Det ved jeg da godt, men når jeg finder billeder af ting jeg ønsker og skriver indlæg om dem, så er det lige så meget en rettesnor for min egen arbejdsomhed. Jeg får en vej at gå ad.

Og synkroniteten kommer når man mindst venter det, f.eks. som dengang jeg skrev, at jeg ønskede mig gamle tagvinduer til mit orangeri. Puk skrev at hun havde et, og før jeg vidste af det, så har hun skaffet mig to døre, et utal af vinduer og gode bånd til Kranernes By, Puk og Thomas er vel Klunserkongens brohovede i Århus?

Så jeg vil fortsat skrive om hvad jeg gerne vil have, Mormor, for det er som om fokus flytter dværge, eller noget!

3 kommentarer:

 1. Damm det er genialt det der skum altså.

  Glæd dig over at det virkede.

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på, at manden vil takke for den betegnelse :)

  Men jeg tror nu ikke, at det kun handler om persepektiv - jeg tror netop tingene klumper sammen fordi det er synkronitet - så kan det være med negativt eller positivt fortegn.
  Men hvad der så får det til at vende, _det_ ved jeg ikke...

  SvarSlet
 3. @Morf - Du kan tro jeg glæder mig over det...

  @Puk - Elendigheder er der nok af overalt, så hvis man leder ihærdigt nok, så finder man altid noget der sår malurt i sukkermaden, men det modsatte gør sig også gældende, der ER positive ting overalt, det handler om at vælge fokus, nogen gange er det let, andre gange svært! Tror jeg...

  SvarSlet