lørdag den 28. februar 2009

Den Anden Kvinde

Jeg har en tilståelse. Der er en anden kvinde i mit liv. Det har der været længe. Længere end jeg kan huske tilbage til det startede.

Nej, Det er ikke min mor, Mama-Cash, selvom jeg i en alder af 32 stadig ringer til hende hver dag! Jojo, hver dag! Bare lige for at høre hvordan det går. Måske det hører med til min fascination af Italien, at den stærke moderbinding også er en del af pakken. Billys, som man siger!
Men MC er nok alligevel indblandet, da hun er ansvarlig for at vi overhovedet mødte hinanden.

Nej, Det er heller ikke min datter, selvom hun bestemt gør hvad hun kan for at fylde i omgivelsernes bevidsthed. En pæn måde at sige at hun larmer.

Nej, jeg har det perfekte utroskab. Med en kvinde, som er billys smuk, faktisk er hun internationalt anerkendt og præmieret for sit udseende og optræder ofte i blade og på TV. Hun holder sig fantastisk. Det er næsten umuligt at se tidens tand har taget en bid. Hun ligner sig selv som da vi mødte hinanden første gang for ...måske 12 år siden? Siden har jeg haft fingrene i hende dagligt. Og det er altid en fornøjelse.

Modsat andre kvinder kan man tænde hende på kommando. Hun siger aldrig nej, og har aldrig hovedpine. Hun har nogle gode gryder og er altid perfekt i sin udstråling.

Der er dog ulemper. Hun er én der skal købes, og hun er ikke billig. Tværtimod er hun det man kunne kalde en dyr dame. Men hun er loyal og hun kunne aldrig finde på at sladre. Vores møder finder altid sted, et sted SHM aldrig ville opdage det, for hun kommer aldrig der.

Jeg ved godt at jeg sagde det var én kvinde men faktisk er der flere. Navnet kunne indikere at der kunne være tale om en trekant, men det er mere end det... Hun hedder EVA og jeg elsker hende højt og jeg tror altid vi vil følges ad - på en måde tror jeg ikke engang SHM er jalous, tværtimod tror jeg hun sætter pris på mit forhold?
Til Line: Nu har du tre dage i træk ønsket at dette indlæg blev offentliggjort. Jeg håber ikke du blev skuffet, omend det nok ikke helt var hvad du troede?

5 kommentarer:

 1. cute.
  Især din punchline om at jeg aldrig vil opdage at I mødes i smug....

  SvarSlet
 2. HOST ! undskyld, det er bare hende der hviskeren der lige så diskret melder sig på banen.
  og du, her gik jeg og troede at den anden kvinde var en gilette skraber for kvinder, og så er det noget så eksklusivt som Eva.. Jow jow, der er sgu da stil over dig :-)

  Jeg har kigget lidt med i smug de sidste dage. Fortsæt med din blogging, jeg har en følelse af at du prøver at gøre det på en bestemt måde - men bare følg mavefølelsen.

  Jeg hoster videre - HOST!
  Maria.

  SvarSlet
 3. Åh, jo Gilletteskraberen skal også til... Hvis der skal glatte løg i køkkenet;-DDDD

  SvarSlet
 4. Normally I do not read post on blogs, however I would like to say
  that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing style has been amazed me.
  Thank you, very nice post.

  my site - Payday Loans Online

  SvarSlet