tirsdag den 3. februar 2009

Gamle vaner dør let...

I hvert fald hvis det er ego, solo og tidsrøvende, og man samtidig har børn:-)

Men jeg samlede en gammel hobby op og kastede mig ned i Maleriet (SHM kalder det vaskekælderen). DKV havde været på galleri og set "nogle fantastiske billeder af birketræer, men de kostede 71.000,- Det må man da kunne lave selv?" Som betyder: "Jeg giver aldrig 71.000,- for et billede, men jeg vil gerne have et maleri af birketræer, kan du klare den?"

Hmmm. Man skal kravle før man kan gå, og måske skulle man gå en lang tur i en skov med birketræer, men når nu der er fritid, lærred, maling og konen bruger briller, så kunne man jo liiiige give det et go. Også bare for at komme i gang. Så i går grundede jeg tre små lærreder, og i dag gik jeg så lidt videre med det...

Jeg vil ikke kommentere det for meget endnu, også med mine egne ord om AB's tegninger in mente, men bare sætte et lille digital procesdisplay op.

Min "Bat-hule" aka Maleriet aka Vaskeriet aka Værkstedet aka you-name-itBirketræer værsgo, Svigermor!


Jeg valgte at gå videre med det her

Ja, lidt nøgne og vindblæste, men det ER birketræer


En gang i morgen kommer der blade på træerne. Vil foråret ikke komme til mig, må jeg jo komme til foråret (selvom det nok nærmere bliver efteråret)

Tjah... Jeg er i gang!

2 kommentarer:

  1. det holder. det gør det sgu. KH

    SvarSlet
  2. Tak for dine ord. De varmer, og selv er jeg også tilfreds med første udkast, men jeg får straks lyst til at lave endnu vildere birketræer næste gang...

    SvarSlet