mandag den 9. februar 2009

Fantastiske lørdag

I fredags kørte vi østpå. Først Falster for at hente møbler i vores usolgte hus, siden nordpå for at overnatte hos min far, DMO og hans kone Damen K's Nye Overblik, DKNO. Det var fanme hyggeligt, og hjemmefra havde vi mailet lidt frem og tilbage om en smuttur til Sverige og stå på ski. Eneste problem: Der er ikke meget sne i sydsverige.

Men vi aftalte fredag nat, kl. 0.45 at stå op kl. 6 og pakke biler og køre, så lørdag morgen, som aftalt, så gjort. Vi pakkede bilerne, spiste morgenmad og smurte madpakker.

Ungerne fik først besked lørdag morgen, i tilfælde af at det ikke blev til noget.
De troede faktisk ikke på os, da vi fortalte det. Men den var god nok.

Professor Teflon, Gnavpot og Kridt-Iglen gav den gas på bagsædet, og SHM og jeg hyggede os foran, mens vi spændt begav os mod vinter og bakker?
Det var en to-timers tur derop, men helt fladt, grønt og brunt overalt vi kiggede. Det var ca. 4 grader plus, og skepsis blev ikke mindre da vi parkerede og pakkede ud, men længe leve opfinderen af snekanonen! Bemærk omgivelsernes forårsagtige udtryk.
DMO og DFO agerer pakæsler. Kridtiglen 'hjælper' til med at slæbe skistøvler.


På med selen (iøvrigt en anbefaling værd, selvom jeg som udgangspunkt synes at børn skal gå frit omkring, så har den bar hjulpet mig så meget med at lære Gnavpot og Kridt-Iglen at løbe på ski).

2 kommentarer:

  1. Ja snekanoner er en god ting - hvor var I henne? Det er ikke Isaberg - (der var vi) - er det Vallåsen?

    SvarSlet
  2. Snekanoner er en fed ting... Overvejer selv at købe en;-D
    Det var netop Vallåsen

    SvarSlet