onsdag den 18. februar 2009

Kurér-hjælp ønskes

PIS LORT ØV! jeg er blevet møgsyg, og skulle fra Horsens til København i morgen og se FCK-Man City. Det værste er at det er mig der har købt og har billetterne. Jeg troede at jeg kunne holde sengen og holde sygdommen fra døren, men nej... Jeg kommer ikke afsted som jeg har det nu! Det værste er at det gør mine venner heller ikke.

Er der en blogger der kører fra Horsensområdet til København, der vil hjælpe mig?

7 kommentarer:

 1. Jeg er 'rask' igen. Sådan på den der jeg kan da selv stoppe mine lunger ned i halsen når jeg har hostet agtige måde. Så jeg tager afsted.

  SvarSlet
 2. Norske Foreldremanualen (http://foreldremanualen.blogspot.com) bad om tips til gode far bloggere. Jeg tillod mig at nævne dig. Håber det er ok? Jeg har også selv linket til dig for ca. en uge siden for du er altså sjov og det er skønt at du som mand skriver om dine børn, det er der ikke så mange fædre der gør. Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Tak Tak Tak, jeg bukker og skraber digitalt. At nævne mig er helt ok. Jeg skriver for at det bliver læst... Måske jeg skulle fri til Maria om sådan en translator-ting, hvis norskerne skal læse med;-D

  Jeg har desværre været væk et par dage, sygdom, fodbold, og sørme også lidt tømrer/malerarbejde for min gamlefarmor, men nu er jeg tilbage!

  SvarSlet
 4. Nu friede du jo ikke til mig, men jeg siger nu JA alligevel og smider da lige lidt snak på computersk til dig: (så kan du jo se, om din nye translator kan oversætte det til Overblikkisk)

  Sender det til dig på mail, da den ikke vil godkende mit computerske sprog...

  AB

  SvarSlet
 5. Det var så lidt, her behøves hverken virtuelle buk eller digitale skrab. Jeg tror iøvrigt sagtens nordmændene kan forstå dig selv når du skriver på dansk. De sidste par dage har jeg forsøgt at kommenterer uden held, men jeg håber det går i aften.

  SvarSlet