onsdag den 18. februar 2009

Tæt på målet

Selvom det er SHM der skal male den kan jeg jo godt liiige grunde den.Første gang grunder i går aftes
Anden gang i dag!

6 kommentarer:

 1. HOLD OP, hvor er den flot! Hvad hedder sådan en? Og megasejt! KH

  SvarSlet
 2. Tjah... Den har intet officielt navn endnu, men man kalder det vist en briks (det lyder bare så meget af 70'er og kollektiv, at det ikke klarer cuttet herhjemme). En kaneseng kunne være en mulighed? Men en koneseng er nok mere realistisk, SHM 'savede' lige eftermiddagen væk i går (SNORK!).
  MegaHyggeligSofa aka MHS, måske?
  MHS til SHM?

  SvarSlet
 3. Ok, Overblik - nu er det officielt: du HAR fået ammehjerne!

  SvarSlet
 4. Hej Du m/k der hedder Anonym

  Muligvis har du ret! Jeg har også gået hjemme i fem uger nu. Har lagt mig ud foran, er begyndt at tale med mig selv og trænger til en lur midt på dagen...
  Men jeg starter på arbejde på næste mandag, så mon ikke brystkassen bliver normal, aktivitetsniveauet på bloggen mindre og indlæggenes karater mere vedkommende?

  ;-D

  SvarSlet
 5. Å hvor er den sej. Da du startede på den tænkte jeg sådan: Hmmm det er da lidt synd for den fine kanap, men hey den er da blevet kanonflot. Måske du kunne blive tømre i dit næste liv.

  SvarSlet
 6. Hej Marina

  Tak for roserne. OG tømrer det gad jeg godt at være. Problemet er bare, at jeg synes ikke manuelt arbejde er ret sjovt at udføre for penge. Enten skal det være for mig selv, eller når jeg hjælper venner og familie...

  SvarSlet